Cantel logo

 

Telefon + 45 23 460 440

Mail rm@cantel.dk

 ABUS Secvest 2WAY Trådløst alarmanlæg

test

Secvest 2 WAY Basis sæt

 Secvest 2WAY

NY PRIS nu inkl. GSM modulKøb det nu 4499,- inkl. moms 

Hent datablad

Overlegen beskyttelse med Secvest 2WAY alarm altid den rigtige løsning.

Køb en alarm for livet, din Secvest 2WAY alarm kan følge med fra lejligheden til villaen eller til kontoret. Din Secvest 2WAY trådløsealarm kan udvides! 48 trådløse alarmzoner, to trådførte zoner, op til 20 trådløse fjernbetjeninger såvel som et bredt udvalg at følere, for at du kan få den optimale sikkerheds løsning.

 

Med en Secvest 2WAY får du et elegant certificeret trådløst alarmanlæg, som kan beskytte dig mod indbrud, brand, vand, samt mulighed for at fortage nødopkald.

 

Secvest 2WAY opfylder alle relevante EN normer som EN50131, og har bestået flere europæiske certificeringen for afprøvet og godkendt sikkerhed. Her under også de dansk forsikrings- og pensionsselskabers godkendelse.

 

 

          F-P_small:F og P. I sin egenskab af førende forsikrings- og pensionsselskab i Danmark fungerer F&P som kontrolorgan for certificerede sikkerhedsprodukter og installationer. F&P sørger ved certificering for at overholde betingelser og forskrifter ved opstilling og drift af alarm- og brandalarmsystemer.         CE-mærket er en certificering iht. EU-ret for bestemte produkter i sammenhæng med produktsikkerheden. Med anbringelsen af CE-mærket bekræfter producenten, at produktet overholder de gældende europæiske retningslinjer.          VdS-skadeforebyggelse er som en aktivitet under det indregistrerede forbund inden for den tyske forsikringsbranche (GDV) det uafhængige certificeringsinstitut for sikkerhedsteknik i Tyskland. Ved hjælp af strenge certificeringskrav giver VdS sikkerhed for produkter af høj kvalitet, som selv under de mest ugunstige anvendelsesbetingelser sikrer de bedste resultater og den bedste sikkerhed        Siden 1994 har NCP (National Center for Prevention) certificeret indbruds- og brandalarmprodukter for det hollandske marked. NCP-certificeringer tildeles ikke på baggrund af eksisterende certificeringer af produktet, men udelukkende efter en nøjagtig kontrol af dets kvaliteter